TERCER: Si feu una visita a Calella de Palafrugell, no us descuideu de fer uns calamars a l'andalussa i un pastís de llimona al restaurant Tragamar en la Platja del Canadell. Amb el mar de fons tot té millor gust!!
![]() |
| Vistes des d'una taula a la terrassa |
SEGÓN: Abans o després dels clamars, podeu cremar calories fent una passejadeta des de la platja de La Fosca a la Platja del Castell vorejant el mar, ia agafant la carretera que passa pel davant l'Hotel La Malcontenta, fins empalmar amb la ruta del trenet que ens porta de nou a La Fosca. Res a envejar a la Toscana!!
PRIMER: El descobriment de la setmana ha sigut la Taula de Mortadela i Bressaola amb pà rústic, del restaurant Isabella's. Un retorn refinat als entrepans de mortadela de quan erem petits....
I tornant al plaer, està clar que no pot fer mal un esmorzar o un àpat de tarda a la setmana, amb un Donuts dels de sempre i d'un got de Cacaolat. Apart de ser deliciós, tots dos productes estan fets a indústries catalanes. Gust i feina pels de casa nostra!! No deixeu que s'ho perdin les noves generacions!!


Ostres Isra, que tu encara ets nova generació !!
ResponEliminaDe totes maneres, els de la "vella generació" com jo, seguim esmorzant un bon pa amb tomaquet amb llonganisa, que també son del pais.
Ostres no sabía que es podien fer calan¡mars a la "andalusa" a Calella Palafrugell.
ResponEliminaDons mira, gracies,....ho probarem.......
I...rés que envejar a La Toscana ..però m'agradaría veure-la.