Pàgines

31 d’agost del 2017

Després del 4: Estiu de moto, barcos i ¿robots?

Aquest dies d'estiu m'ha permés gaudir molt amb la navegació amb moto aquàtica, tot i que el que la salut ha limitat la diversió i m'ha tancat a casa més del que hagués desitjat. L'estiu sovint també ve acompamnyat de dies  de pluja són idonis per pensar, llegir, i atrevir-te amb el visionat de pelis o sèries, que sense voler-ho poden ser la bomba i remenar-te el cervell i reactivar neurones amb quarenta anys d'antiguitat.
Doncs com us comento, amb la pluja de fons i la pel.lícula Big Hero 6  ha renascut en mi cert esperit i voluntat innovadora, com el que es compromet a apuntar-se al gimnàs després de l'estiu. Assolits els objectius en el món de la nàutica, i amb els que gaudeixo més del que havia harrivat a pensar, potser la robótica podria ser un nou món a explorar i del que aprendre treure suc. Alhora es por convertir en un aspecte a compartir amb els meus plançons com a joc i eina de futur per les seves generacions.


Conclusió: Sovint les pel.lícules poden ser inspiradores, i haig de confessar que m'han entrat ganes de fer un curset de robótica i o comprar-me un d'aquest jocs de robótica que estan tan de moda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recordeu que si voleu que us respectin heu de ser respectuosos. El Bloc es reserva el dret de suprimir els comentaris ofensius. Moltes gràcies.