Pàgines

23 de març del 2018

Tothom és més atractiu al volant

Escoltes una cançó i et venen records al cap que et recorden que el temps passa i no perdona a ningú.  La música millora els bons moments viscuts i fa que pesin més en la memòria, i així el vent no se'ls emporta. Pasa el mateix amb la gent que veus conduint un cotxe, que sembla més atractiva darrera d eles finestretes del cotxe. Tothom és mes guapo al volant del seu automòbil. Una bona cançó és una etiqueta gravada a foc en les vivències, que facilta asaborir-les de nou quan les notes reapareixen.

M'ha agradat molt: La cançó "Mireia" de Judit Neddermann és increiblement apropiada per descriura la dona de la meva vida i la mare dels meus fills. Un títol, un nom, una cançó i una persona coincideixen en una melodia.

M'ha agradat: Trobar una altre lloc, al costadet de casa, on puc estar tranquil fent un cafè, teclejant lletres en un blog, o llegint les pàgines d'un bon lilibre, amb bona música ambient. Els teianencs som afortunats de disposar al costadet de casa el Gran Cafè la Palma. Un local amb encant de veritat, bon cafè (cafè Bou) i un bon cambrer, el converteixen en un "Top three" de llista de recomanats dels Sugranyes & Co.

No m'ha agradat gens: Com alguns animals polítics ataquen la nostra llengua catalana i la nostra escola amb impunitat. Aquesta llengua que ens enriqueix a tots i ens identifica. Incomprensiblement hi han pares que no volen que els seus fills es defensin amb tres idiomes en canvi de dos. Menyspreable que algunes empreses no valorin treballar amb més idiomes, obrin el negoci a tothom i per tothom. Som un desastre com a societat política.

Judit Neddermann

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recordeu que si voleu que us respectin heu de ser respectuosos. El Bloc es reserva el dret de suprimir els comentaris ofensius. Moltes gràcies.